Telefonisch én F2F® veldwerk bij één lokale partij

De partijen die serieus lokale outsourcing onderzoeken, komen er achter dat zij veel meer kosten maken voor hun eigen veldwerkapparaat dan gedacht. Ten eerste al de kosten voor de operatie met infrastructuur, medewerkers, supervisie en management.

De interne IT afdeling en infrastructuur vragen ook veel resources, laat staan het up to date houden daarvan. Last but not least vraagt inhouse veldwerk veel kantoorruimte. Al deze zaken vragen bovendien aandacht van directie, HR en facility management. Dat is tijd die ze eigenlijk in de groeimarkten willen investeren.

Alleen kosten als daar omzet tegenover staat

Bureaus krijgen meer ruimte om te doen waar ze zelf goed in zijn

Jouw veldwerk is ondergebracht bij een partij voor wie het core business is

De afgelopen jaren heeft Mobiel Centre een dalende markt gezien voor haar F2F® veldwerk en CATI activiteiten. Echter hebben wij ervoor gekozen om juist wel te blijven investeren. Meerdere Nederlandse onderzoeksbureaus (en NL vestigingen van de grote internationale bureaus) hebben de stap gemaakt om CATI en F2F® veldwerk uit te besteden aan Mobiel Centre, of zij overwegen momenteel om dit te gaan doen.

De grote bureaus willen dat veldwerk op een constante en hoge kwaliteit wordt uitgevoerd die past bij hun positionering. Offshoring garandeert dit zeker niet. Juist een lokale partner die de markt kent en waarmee heel direct geschakeld kan worden is een voorwaarde voor succes. Dan is het wel zo efficiënt om telefonisch- en F2F® veldwerk bij één partij neer te leggen.

“Wij gaan ver als het om partnerships gaat”

Harm Weber, Directeur Mobiel Centre

Betere inzichten? Neem gelijk contact op