Met circa één miljoen persoonlijke contacten per jaar mag je toch met recht zeggen: “Wij zijn het meest persoonlijke marktonderzoekbureau van Nederland”

35 jaar geleden opgericht en sinds 2001 overgenomen door Harm en Joke Weber. In de jaren erna heeft Mobiel Centre altijd geprobeerd zichzelf technologisch door te ontwikkelen. Dat maakt bijvoorbeeld dat we het eerste bureau waren dat de iPad gebruikte om mensen op straat te interviewen. Een recenter voorbeeld van onze innovatie is de SELF-i® feedbackzuil. Een bewijs dat wij blijven innoveren in de wereld van F2F® veldwerk en onderzoek. Uiteindelijk met maar één doel: onze klanten voorzien van de beste data en inzichten. Snel, betrouwbaar en altijd budget-wise.

Al jaren heeft Mobiel Centre ook 3 Test Centres voor smaak- en producttesten. Onder de naam Tastey powered by Mobiel Centre zal dit komende jaren verder gaan als een apart bedrijfsonderdeel. Ook hier gaan we de persoonlijkheid in onderzoek terug brengen.

Mobiel Centre is ISO 20252:2019 gecertificeerd. Wij zijn lid van ESOMAR en de MOA.

Onderzoek op locatie

Mobiel Centre beschikt over 3 eigen testlocaties in Almere, Utrecht en Eindhoven. Deze testlocaties beschikken over alle faciliteiten om uw onderzoek tot een succes te maken.
Of het nu gaat om een self completion voor een bevolkingsonderzoek of een smaaktest. Deze locaties worden ook gebruikt door ons dochter bedrijf Tastey, waar we veel smaaktesten uitvoeren.

Daarnaast beschikken we over een eigen locatie op Amsterdam Airport Schiphol waar we al het F2F® onderzoek voor onze luchthaven uitvoeren.