Update

3 januari 2018

 

Speciaal voor u

De meest recente ontwikkelingen bij Mobiel Centre Marktonderzoek vindt u op deze pagina. Met highlights over verschillende soorten onderzoek.

Meten op het moment van beleven. Innovatieve concept- en producttesten. Face-to-Face en neuro research onder échte consumenten. Op geavanceerde Test Centres, bij u op locatie of waar dan ook.

Meer over onze innovaties ontdekt u ook in onze NIEUWSBRIEVEN.

 

NIEUW RETAIL ONDERZOEK

In samenwerking met Validators lanceren wij een compleet nieuw Retail onderzoek. Snel, gericht en zeer competitief. Lees in onze nieuwsbrief meer: klik HIER

 
 

BIG DATA + FIELD DATA

Wij hebben onlangs een unieke pilot uitgevoerd in het retail-kanaal. Hierin wordt face-to-face gecollecteerde data vanaf de winkelvloer tegelijkertijd gekoppeld aan big data. Een meer dan waardevolle combinatie van gegevens. De daadwerkelijke beleving / perceptie / sentiment op respondentniveau is daarmee nu gekoppeld aan de databank van de opdrachtgever. Voor dit project hebben wij uiteraard de F2F® datacollectie tools zelf op maat ontwikkeld, getest en ingezet.

 

Voor de Floriade 2022

Wij hebben ons aangesloten bij de internationale Business Club voor de Floriade 2022 in Almere, onze thuisbasis.
 
 
 
 

City Hospitality initiatief

Onze samenwerking met House of Hospitality / Hotelschool The Hague is van start. Een compleet nieuw en ambitieus onderzoek in stadscentra, naar touch points, engagement, aanbeveling en gastvrijheidsprofielen. 
 
 
 
 

Extra trainingen voor onze high-end interview teams

Onlangs kreeg een selectie van onze interviewers een uitgebreide training van externe experts en trainingsacteurs. Dit in voorbereiding op een landelijk onderzoek naar klantwaardering. 
 
In ons scholingsprogramma voor medewerkers zijn onder meer de basistraining interviewen, calling en training on-the-job opgenomen. Ook verzorgen wij continu sensorische cursussen voor onze teams.
 
√ Reken op de juiste benadering van uw respondenten.
 
 

Smaakonderzoek: kwaliteit en landelijk gespreid

Op onze Test Centres vinden momenteel diverse onderzoeken op smaak en receptuur plaats. In opdracht van FMCG en retail merken die kiezen voor onze landelijke spreiding (uniek), exclusiviteit, beslissende face-to-face benadering, methoden, rapportages en analyses.
 
√ Klik HIER voor de highlights over kwaliteit.
 
 

Calling, continu

Ook dit jaar staan er voor onze bel unit vele duizenden contactmomenten gepland. Ook buiten kantooruren verzorgt ons calling team doorlopend telefonische enquêtes. Neem CONTACT met ons op als u meer wilt weten over slimme CATI mogelijkheden!
 
√ 45.000 calling man-uren geboekt voor 2017.

 

Nieuwe opdrachtgevers bij Mobiel Centre Marktonderzoek

Zowel Jacobs Douwe Egberts Professional (JDE) (voor CAWI onderzoek) als het Verwey-Jonker Instituut zijn nieuw in ons portfolio.

Klik HIER voor meer informatie in onze nieuwsbrief editie nr. 67.

 

Voor het goede doel

Ook dit jaar deden wij weer online onderzoek via ons ZEYIO® panel voor Stichting Opkikker.

 

Mobiel Centre in het AD

Een smaaktest in het centrum van Utrecht is écht een smaaktest

'Wilt u meedoen aan een smaaktest?' Deze vraag wordt alweer zo'n 25 jaar aan passanten gesteld op de hoek Voor Clarenburg/Lange Elisabethstraat in het centrum van Utrecht. Wie zijn toch deze mannen en vrouwen die dit vragen? En wat wordt er nou eigenlijk getest?
 
Tosca de Jong schreef er een artikel over en Angeliek de Jonge fotografeerde. Klik HIER en lees het artikel. 

 

Right on the spot

Tijdens de Dutch Design Week waren onze teams actief in Eindhoven. F2F® belevingsonderzoek: vormgegeven op verschillende locaties en ondersteund met tablets.

 

Erasmus Experience voor Probiblio

Wij hebben een uniek SELF-i® project voor Probiblio verzorgd. Naar de beleving van de ERASMUS EXPERIENCE. Een interactieve tentoonstelling over het wereldberoemde gedachtegoed van de bekendste Rotterdammer ter wereld.

 

Almere City Run

Weet wat uw passant, bezoeker of klant voelt, proeft, ervaart, denkt, koopt of wenst! Op het belevingsmoment, zonder ruis of tijdsverlies. Wij meten de echte (product)beleving tijdens uw fandag, vakbeurs of publieksevenement. Zoals tijdens de ALMERE CITY RUN. Onze medewerkers Marleen, Ivo en André toonden hun betrokkenheid en namen deel aan de run.

 

Instore & outdoor

Voor instore onderzoek, CALLING of landelijk smaaktesten uitzetten... Nieuw in ons portfolio zijn Struik, Continental Candy Industries, Die 2 Brüder en Haystack International.

 

Unilever en KFC

Nieuwe opdrachtgevers van Mobiel Centre Marktonderzoek zijn o.a. Unilever (BCS) en KFC. Meer info in deze SPECIAL. Ontdek meer over onderzoek op locaties.

 

Onderzoek - waar dan ook

In Test Centres, op uw hoofdkantoor, bij filialen of pilot stores: klik HIER voor de highlights over onderzoek op locatie.

 

testcentres op 8 locaties

8 Test Centre locaties

Klik HIER voor een compleet nieuwe update over de landelijk gespreide Test Centres. En ontdek de unieke mogelijkheden voor uw organisatie en marktonderzoek!

 

onderzoek in de customer journey

Uniek belevingsonderzoek

Klik HIER voor meer info over belevingsonderzoek. De allernieuwste methoden voor onderzoek in de customer journey. Right on the spot.

 

 

 

Toonaangevend marktonderzoek voor Food & Retail

Mobiel Centre werkt samen met FoodPro, het grootste foodportal van Nederland.

 

Hier vindt u meer van onze artikelen:

Optimaal marktonderzoek: landelijk gespreid

Marktonderzoek, optimaal in alle soorten en smaken

Smaak-, product- en conceptonderzoek, op ìedere locatie

Onderzoek op smaak - in alle variaties

Onderzoek en inzicht gaan hand-in-hand

Wat uw klant echt denkt en echt doet

Marktonderzoek, hoe meet u met kwaliteit?

Uw klant, uw onderzoek, uw resultaat!

Smaaktesten in optima forma

Smaakstudie en onderzoekinnovatie voor nieuwe inzichten

Gebruik de kracht van face-to-face onderzoek

In-home marktonderzoek op het moment van beleven

Klantgericht onderzoeken voor satisfiers

Nieuw Retail onderzoek in Nederland

Smaakonderzoek is hot, maar is het ook valide?

 

contact

Wilt u meer informatie, ideeën bespreken of eens sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met:

 

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

 

 

Onbepaald
Nieuws update