Nieuws overzicht

Echt in gesprek met inwoners van Nederland

Meer dan ooit focussen opdrachtgevers op face-to-face gecollecteerde data. Data zonder concessies, direct vastgelegd bij de respondenten thuis of op het werk.

Een zeer succesvol 2020 gewenst

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook dit jaar gaan wij er van uit dat we er samen met jou een fantastisch jaar van gaan maken.

Logo Hogeschool Windesheim studentenpanel door Mobiel Centre Marktonderzoek

Mobiel Centre zet online studentenpanel Hogeschool Windesheim op

De inkt is net droog maar we zijn trots op het feit dat Hogeschool Windesheim ons de opdracht heeft gegeven om een studentenpanel op te zetten. Samen met haar studenten wil Hogeschool Windesheim werken aan een nog betere en duurzamere plek voor onderwijs.

Welkom nieuwe collega’s

De vlag kan uit. Door groei binnen o.a. onze afdelingen sensorisch onderzoek en face-to-face nemen wij dit laatste kwartaal 3 nieuwe medewerkers aan.

Winnaars Nationale Haringtest 2019 en resultaten Nationaal Haringonderzoek zijn bekend

Maandagavond 7 oktober maakten de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel op de Visbeurs in Spakenburg de twaalf provinciewinnaars bekend van de Nationale Haringtest 2019. Daarnaast publiceerden beide belangenorganisaties de resultaten van het Nationaal Haringonderzoek 2019.

Haystack Research Consulting kiest in Nederland voor Mobiel Centre

Altijd oog-in-oog

Ook deze zomer zijn de teams van Mobiel Centre Marktonderzoek volop in bedrijf.

3 jaar face-to-face datacollectie in het sociale domein

Vanaf 2020 gaan we drie jaar lang al het veldwerk uitvoeren voor een groot project in het sociaal domein. Meer dan 5.000 personen zullen vakkundig worden geïnterviewd door het Mobiel Centre corps.

face-to-face marktonderzoek marktonderzoeker met tablet voor face-to-face datacollectie Marktonderzoek Mobiel Centre

Face-to-face marktonderzoek is doorslaggevend

Wij vragen bij voorkeur exact op het belevingsmoment naar de mening van jouw consument, potentiële klant of passant. Dit kunnen wij al realiseren voor € 5,- per complete.

650 licenties voor Mobiel Centre

Voor een nieuwe administratieve tool hebben wij maar liefst 650 licenties nodig. Een mooie bevestiging van de omvang van ons korps interviewers.