Nieuws overzicht

Op afstand de kracht van persoonlijk face-to-face in home onderzoek benutten

Als nummer 1 op het gebied van face-to-face datacollectie in Nederland staan we ook nu niet stil. We zijn continu in beweging en blijven ook nu innoveren dankzij een zeer betrokken team.

uitroepteken blauw corona update

Covid 19 in the Netherlands

To comply with government policy, we can no longer conduct any field work at least until April 6th.

Het bedrijfsklimaat in de wereld, hoe staat Nederland er voor?

Dit jaar voeren wij voor Ipsos België de Enterprise Survey uit in Nederland. Doel van dit onderzoek is om feedback te krijgen van particuliere ondernemingen in de productie- en dienstensector. In de lidstaten van de Europese Unie wordt de studie mede gefinancierd door de Europese Commissie.

Interviewer in gesprek met respondent thuis.

Hoe is het gesteld met de arbeidssituatie in Nederland, en hoe verschilt die van andere landen in Europa?

Eurofound is een EU-agentschap dat onderzoekt hoe mensen in heel Europa leven en werken, en hoe dit zich ontwikkelt. Om de vijf jaar voert het agentschap een onderzoek uit naar de arbeidsomstandigheden en de werkkwaliteit. Dit jaar worden in Nederland 1.000 werkende personen face-to-face door onze interviewers thuis geïnterviewd.

Echt in gesprek met inwoners van Nederland

Meer dan ooit focussen opdrachtgevers op face-to-face gecollecteerde data. Data zonder concessies, direct vastgelegd bij de respondenten thuis of op het werk.

Een zeer succesvol 2020 gewenst

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook dit jaar gaan wij er van uit dat we er samen met jou een fantastisch jaar van gaan maken.

Logo Hogeschool Windesheim studentenpanel door Mobiel Centre Marktonderzoek

Mobiel Centre zet online studentenpanel Hogeschool Windesheim op

De inkt is net droog maar we zijn trots op het feit dat Hogeschool Windesheim ons de opdracht heeft gegeven om een studentenpanel op te zetten. Samen met haar studenten wil Hogeschool Windesheim werken aan een nog betere en duurzamere plek voor onderwijs.

Welkom nieuwe collega’s

De vlag kan uit. Door groei binnen o.a. onze afdelingen sensorisch onderzoek en face-to-face nemen wij dit laatste kwartaal 3 nieuwe medewerkers aan.

Winnaars Nationale Haringtest 2019 en resultaten Nationaal Haringonderzoek zijn bekend

Maandagavond 7 oktober maakten de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel op de Visbeurs in Spakenburg de twaalf provinciewinnaars bekend van de Nationale Haringtest 2019. Daarnaast publiceerden beide belangenorganisaties de resultaten van het Nationaal Haringonderzoek 2019.

Haystack Research Consulting kiest in Nederland voor Mobiel Centre