1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Nauwkeurige tijdmetingen tijdens herindelingsverkiezingen op 18 november

Nauwkeurige tijdmetingen tijdens herindelingsverkiezingen op 18 november

Nauwkeurige tijdmetingen tijdens herindelingsverkiezingen op 18 november

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft Mobiel Centre gevraagd bij de komende herindelingsverkiezing op 18 november a.s. tijdmetingen uit te voeren. Dit om na te gaan hoe lang het uitbrengen van een stem in het stemlokaal duurt, nu rekening gehouden moet worden met de COVID-19 maatregelen, zoals de 1,5 meter afstandsregel.

In 12 stemlokalen worden door onze interviewers de metingen uitgevoerd. Hierbij maken ze voor de tijdmetingen gebruik van een in eigen huis ontwikkelde applicatie. Een applicatie die wij voor verschillende procesmetingen kunnen inzetten. Je kunt hierbij denken aan wachttijdmetingen, passantentellingen op de seconde nauwkeurig, metingen m.b.t. het beslissingsproces voor een schap, etc.. De buttons kunnen wij afhankelijk van de opdracht op maat programmeren.

Wil je zoals dit ministerie ook snel inzicht krijgen in processen op het daadwerkelijk moment van beleven? Hoe lang is een kiezer aanwezig in het stembureau? Hoe lang is een kiezer gemiddeld in een stemhokje aanwezig? Hoeveel tijd zit er tussen binnenkomst en ontvangst van een stembiljet? Vragen waarop wij snel een duidelijk antwoord kunnen geven, dankzij onze datacollectie tools en een groot ervaren landelijk veldwerkapparaat.

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
Nieuws

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…