1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Mobiel Centre Marktonderzoek breidt uit naar België

Mobiel Centre Marktonderzoek breidt uit naar België

Mobiel Centre Marktonderzoek breidt uit naar België

Trots om aan te kondigen dat wij gaan uitbreiden naar België. Inmiddels hebben ruim 120 interviewers in België toegezegd zich bij ons aan te sluiten. We zitten natuurlijk in een vreemde periode. Zodra de maatregelen worden versoepeld kunnen we opdrachtgevers niet alleen in Nederland maar ook in België voorzien van de allerbeste en dus face-to-face gecollecteerde data. Wie wil dit nu niet? Data die unieke top insights opleveren en juist jou als onze partner helpt bij het nemen van fundamentele beslissingen. Dankzij persoonlijk contact en aandacht voor de respondenten door onze top interviewers die allemaal meer dan 5 jaar ervaring hebben.

Dat de lokale betrokkenheid dankzij een optimale spreiding van onze interviewers over heel Nederland en België de allerbeste data garandeert lichten we graag toe. Onze interviewers zijn immers bekend met de regio waar ze jouw data collecteren. Specialisme en inzet van moderne middelen garanderen jou ook nog eens een snelle doorlooptijd. Wij verstaan al meer dan 35 jaar ons vak en zijn inmiddels al de onafhankelijke outsourcingpartij van menig onderzoeksbureau op het gebied van hoogwaardige face-to-face datacollectie die we nu ook in België mogelijk maken. Benieuwd wat outsourcing van face-to-face en telefonische datacollectie voor jou kan betekenen? We lichten graag een aantal van onze cases persoonlijk toe. Kern is dat jij je kunt focussen op jouw corebusiness doordat wij ons focussen op onze corebusiness.

Uitbreiding naar België is een spannende stap waar we veel goeds van verwachten. Tim Seldeslachts (tot begin 2020 manager van al het veldwerk bij Kantar België) is inmiddels voor MCM in België aan de slag en wordt hierbij bijgestaan door onze specialisten in Nederland.

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
Nieuws

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…