Wat denkt uw klant?

De échte klantbeleving. Real-time en Real-life in de customer journey gemeten. Mobiel Centre lanceert SELF-i®. Hiermee verzamelt u rechtstreeks waardevolle feedback - op basis van Self-interviewing. Right on the spot.

Zelfbediening op iedere plek

Met SELF-i® geven uw klanten, bezoekers of passanten zelf hun reactie. Bijvoorbeeld pal voor het schap, bij uw adviesgesprek of in een wachtruimte. De reacties worden automatisch verzameld - zonder interviewers of extra taken voor uw medewerkers.

24/7 inzicht op de exacte beleving

De meting vindt plaats op het moment van beleving. En de resultaten zijn direct inzichtelijk via op maat gemaakte online dashboards. Met specifieke informatie over o.a. filialen, producten, service of klantbenadering. U kunt dan ook direct bijsturen op basis van klantfeedback.


Klik HIER voor de SELF-i® presentatie.

SELF-i® is succesvol

Na diverse SELF-i® tests en pilots zijn de bevindingen in de praktijk inmiddels uitstekend. Het is snel, flexibel en geschikt voor o.a. FMCG, retail, mobility, expo's & events, (financieel) dienstverleners en leisure marktonderzoek. Voor grote en kleine organisaties. In te zetten op 1 of op meerdere locaties.

Directe actie op basis van echte klantfeedback

• Uw klanten geven zelf het antwoord
• Op het moment van beleving - in de customer journey
• Tailor-made vragenlijsten + heldere overzichten

• Aandacht van uw klanten. Aandacht voor uw klanten
• Online, of offline met data-simkaart
• Ingebouwd in stevige houder / customised

Uw eigen SELF-i®

In een vorm die passend is bij uw (continu) onderzoek, bestaand of nieuw te ontwikkelen. Geïntegreerd bij het schap, als winkel-exit tablet of in de vorm van een baliezuil. SELF-i®, belevingsonderzoek right on the spot.

CONTACT

Wilt u meer informatie, ideeën bespreken of eens sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362        Bekijk presentatie op Slideshare        

 

 

Undefined