Top insights

Vandaag ontvangen. Trots dat onze interviewers verspreid over het hele land persoonlijk in gesprek zijn gegaan met 800 eindverantwoordelijken in diverse bedrijven.

Deze persoonlijke interviews hebben top insights opgeleverd die we graag met je delen. Dit btb face tot face marktonderzoek en het beschikbaar stellen van de resultaten is een top initiatief van de World Bank Group. Een mooi voorbeeld van de kracht van persoonlijk en betrokken face to face marktonderzoek onder een niet alledaagse moeilijk bereikbare doelgroep. Iets waar wij bij Mobiel Centre Marktonderzoek onze hand niet voor omdraaien. De World Bank Group hoeven we niet meer uit te leggen hoe je de beste data verzameld om te komen tot de beste inzichten. Meer weten hoe wij ook voor jou de beste inzichten kunnen verzamelen? Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijke afspraak. info@mobielcentre.nl

Download het rapport via de link: https://www.enterprisesurveys.org/en/data/exploreeconomies/2020/netherlands