Face-to-face gecollecteerde data zeker mogelijk

De afgelopen weken hebben wij niet stil gezeten. Onze interviewers hebben verspreid over het land voor diverse opdrachtgevers waardevolle inzichten verzameld over de doelgroep op het moment van beleven. Extra waardevol gezien de effecten die we ter plaatse kunnen meten ontstaan door de impact van COVID-19 maatregelen.

Hoe beleeft de klant nu jouw winkel? Hoe gedragen reizigers zich op een station? Wat vinden ze van de toegepaste maatregelen? Hoe reageert jouw doelgroep nu op POS materialen in het out-of-home kanaal? Zo maar een aantal vragen waarvoor wij de afgelopen weken antwoorden hebben kunnen leveren. Heb jij ook vragen die je graag direct aan jouw doelgroep stelt op het daadwerkelijke moment van beleven? Wij kunnen je hierbij zeker helpen. Door ons landelijk team ervaren interviewers kunnen we snel schakelen. Het spreekt voor zich dat wij optimaal rekening houden met de veiligheid van onze interviewers, jouw medewerkers en respondenten.