Mobiel Centre “corona starters kit” voor face-to-face marktonderzoek

Het spreekt voor zich dat wij tenminste aan de MOA richtlijn 1,5 meter marktonderzoek voldoen. Vandaag wordt deze richtlijn door de MOA gepubliceerd. Proactief als we zijn waren wij natuurlijk al helemaal klaar voor de uitvoering van al ons marktonderzoek.

Vanaf vandaag ontvangen al onze interviewers in het hele land een Mobiel Centre corona starters kit met hierin o.a. een flesje handendesinfectie middel en desinfectiemiddel voor onderzoeksmaterialen. Handzame flesjes door ons ontworpen en afgevuld met de beste middelen. Dit om de veiligheid van al onze medewerkers en respondenten optimaal te borgen.

Afhankelijk van de opdracht, situatie en eisen van onze opdrachtgevers wordt dit natuurlijk aangevuld met mondkapjes, handschoenen en eventueel een face shield.

Wij staan dus helemaal voor u klaar om veilig en betrouwbaar 1,5 meter marktonderzoek voor u uit te voeren.