Een zeer succesvol 2020 gewenst

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Ook dit jaar gaan wij er van uit dat we er samen met jou een fantastisch jaar van gaan maken.

Bij Mobiel Centre hebben wij in Q4 het team uitgebreid met 3 nieuwe ervaren projectleiders. Hierdoor zijn we in staat jou nog veel beter te bedienen. Ook in 2020 verwachten wij wederom een gezonde groei binnen het face-to-face onderzoek.
Begin dit jaar is er een ervaren team coderen en dataverwerking aan onze dienstverlening toegevoegd. Het sensorisch team is uitgebreid met een nieuwe projectleider en een nog grotere groep nieuwe deelnemers voor toekomstig onderzoek. Ons consumentenpanel groeit dus met de dag, mede dankzij de groei binnen onze afdeling sensorisch onderzoek.

Laat dit een motivatie zijn om Mobiel Centre veel in te zetten voor jouw datacollectie. Wij hebben er ontzettend veel zin in!
Tot snel.