Haystack Research Consulting kiest in Nederland voor Mobiel Centre

Mobiel Centre en Haystack Research Consulting gaan een partnership aan voor de uitvoering van sensorisch veldwerk in Nederland. Haystack heeft in Leuven (België) eigen state-of-the-art sensorische onderzoeksfaciliteiten en met dit partnership kan ook in Nederland op drie locaties (Almere, Utrecht en Eindhoven) veldwerk van hoge kwaliteit gegarandeerd worden.

Harm Weber, eigenaar van Mobiel Centre, is erg blij met de samenwerking.“Twee jaar geleden zijn wij gestart met een nieuwe strategie. Een strategie waarbij we voor al onze diensten de outsourcing partner willen zijn. Zo zijn wij bijvoorbeeld het face-to-face datacollectie apparaat van Kantar, het call center van SAMR en verzorgen we nu dus ook het sensorische veldwerk voor Haystack. Wij concurreren niet met onze partners, we helpen ze alleen. Een positie die helemaal bij ons past.”

Country manager Kjell Massen van Haystack: “Door het partnership met Mobiel Centre hebben we in Nederland de beschikking over moderne veldwerkfaciliteiten en ervaren veldwerkmedewerkers. Hiermee kunnen wij onze klanten uit de food & beverage industrie nog beter ondersteunen bij het ontwikkelen, testen en monitoren van (nieuwe) producten.”

In het volgende filmpje, opgenomen in het Test Centre in Almere, lichten Harm en Kjell het partnership verder toe!