Mobiel Centre neemt F2F® veldwerk van Kantar over

We zijn verheugd om te kunnen melden dat Mobiel Centre het volledige F2F® veldwerk overneemt van Kantar TNS.

In één klap beschikt Mobiel Centre zo over het grootste interview apparaat van Nederland, met ruim 400 interviewers door het hele land. Juist de landelijke dekking is nu erg goed, zodat we efficiënt het veldwerk door heel Nederland kunnen uitvoeren. Dit past goed in onze strategie om het shared services bureau voor de marktonderzoekbureaus in Nederland te zijn. Nadat we een aantal jaar geleden al het call center van SAMR hebben overgenomen is dit een goed vervolg.

We beschikken nu over een dusdanige capaciteit dat het ook voor andere bureaus steeds interessanter wordt om hun gehele veldwerk bij Mobiel Centre onder te brengen.

Mobiel Centre en Kantar TNS kunnen zich nu alle twee focussen op hun core business.