Mobiel Centre Marktonderzoek wint samen met ovbuRo tender OV-Utrecht.

Ook in het OV zijn ze zich net als jij bewust van meten op het daadwerkelijke moment van beleven.

De provincie Utrecht heeft daarom voor de combinatie Mobiel Centre/ovbuRo gekozen om haar Mystery-guest onderzoek OV 2018-2023 uit te voeren. De opdracht houdt in het elk kwartaal uitvoeren van een representatief Mystery-guest onderzoek binnen twee concessies. Het gaat hierbij om twee verschillende concessies met verschillende vervoerders.

De Mystery-guests van Mobiel Centre zorgen dat de beleving van de reiziger objectief “on the spot” in kaart wordt gebracht. Dit wil jij toch ook? Zeker weten of je in de dagelijkse praktijk optimaal tegemoet komt aan de wensen en eisen van jouw klanten. Want klanten winnen en vasthouden willen we immers allemaal.
Wij zorgen dat je optimaal kunt sturen op de klantbeleving en het proces. Voor OV-Utrecht doen we dit door onze Mystery-guests uit te rusten met applicaties die real time inzicht geven in de beleving van de reizigers. Hoe schoon was de bus 5 minuten geleden? Hoe zien onze tramhaltes er op dit moment uit? Presteren onze chauffeurs naar verwachting? Maar nog belangrijker: hoe kunnen we onze klanttevredenheid morgen nog laten groeien dan alleen maar te borgen?
Wanneer je op zoek bent naar echte klantervaringen direct vastgelegd op het moment van beleven dan kunnen wij je echt verder helpen.
Neem snel contact op met onze sales director hendrik.te.grotenhuis@mobielcentre.nl voor een persoonlijke afspraak.