Voor Stichting Opkikker

8 mei

Stichting Opkikker verzorgt zo’n tweeduizend keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag. Ze verrassen gezinnen met een langdurig ziek kind. En tijdens deze dag vol ontspanning en plezier worden alle gezinsleden in het zonnetje gezet.
 
Mobiel Centre steunt de Stichting Opkikker al vele jaren. Opnieuw vindt er een onderzoek plaats naar de naamsbekendheid van dit goede doel.
 
John Alosery, Teamleider Marketing & Communicatie/Senior Fondsenwerver van Opkikker:
“Dit belangrijke onderzoek zouden wij ons anders nooit kunnen veroorloven. Wij gebruiken de resultaten van het onderzoek o.a. om onze campagnes te bepalen. Dit doen we samen met een reclamebureau. En ook zij helpen ons volledig belangeloos. Met campagnes zoals Zieke Jay-Jay wordt jongste Ajax held ooit.”
 
Harm Weber, directeur Mobiel Centre:
“Wij dragen Stichting Opkikker een warm hart toe. Maar ik vind dat je ook echt wat moet doen. Het representatieve onderzoek wordt online uitgevoerd, met behulp van onze geavanceerde applicaties. Op www.opkikker.nl zie je wat de mensen van Opkikker tot stand weten te brengen. Maar kijk vooral ook naar die ene dag van, voor en over Jay-Jay: klik HIER.”

Onbepaald