Sensorische onderzoeken • maart 2017 - nr. 66

SMAAKONDERZOEK IN DRIE VARIANTEN

Zo hebben we net een groot versfruit onderzoek opgeleverd, op basis van landelijke spreiding: voor een beter beeld van consumentenvoorkeuren. Een geheel andere opdracht bestond uit een dubbelblinde saustest. En daarnaast verzorgden we een smaaktest in een expliciete doelgroep: 120 gebruikers van een product zijn uit ons panel geselecteerd om deel te nemen aan een onderzoek in het smaakcentrum op ons hoofdkantoor.

√ Lees HIER meer over ons exclusieve onderzoek voor u.

BELLEN, MONITOREN EN NAAMSBEKENDHEID METEN

In de belunit vinden er deze maand weer diverse telefonische onderzoeken plaats. Ondermeer om klantervaring in kaart te brengen, zodat hier snel en in de customer journey op bijgestuurd kan worden. In samenwerking met Almere City Marketing staat de jaarlijkse Evenementenmonitor 2017 in de steigers. Voor het goede doel verrichten we online via ons ZEYIO® panel marktonderzoek voor Stichting Opkikker.

√ klik HIER voor de actuele berichten over ons marktonderzoek.

VOORONDERZOEK VOOR VERGELIJK

Momenteel houden we een innoverende pilot om twee methodieken van datacollectie op klantwaardering met elkaar te vergelijken. We doen een set interviews face-to-face en op dezelfde locaties een set interviews TASI; waarbij de respondent niet wordt bevraagd door een interviewer maar zelf invult. De resultaten bepalen de uiteindelijke opzet van het landelijke onderzoek.

√ Maak gebruik van onze expertise en meet op het moment van beleven.

VOORPROEVEN OF SPARREN VOOR EEN PILOT

Iedere vorm van onderzoek-op-maat is bij ons mogelijk. Landelijk gespreid, dubbelblind, in expliciete groepen, telefonisch, online, face-to-face of met SELF-i® zelfinterviewing. U kunt meer informatie genereren én kosten besparen op uw onderzoek. Op uw locatie(s), in onze test centres of bijvoorbeeld in-home bij uw klant.

CONTACT

Wilt u meer informatie of ideeën bespreken voor uw organisatie?

Neem dan contact op met:

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

       

ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362        Bekijk presentatie op Slideshare                Bekijk meer op onze website

download de presentatie Test Centres