Onze Test Centres • maart 2016 - nr. 55 Special Edition

Mobiel Centre Test Centre Utrecht

EEN BETER BEELD VAN DE NEDERLANDSE CONSUMENT

Er zijn door het hele land verschillen in smaak en voorkeur, daarom testen wij altijd op drie (of meer) locaties. Wij doen dit exclusief voor u. Onder consumenten die wij voor u benaderen. Op eigen Test Centres die speciaal zijn ingericht voor dit soort onderzoeken. Met (sensorisch) geschoolde medewerkers, die volledig onder supervisie staan. De onderzoeken zijn van A tot Z gecontroleerd. En op iedere locatie zijn de condities 100% uniform. Dat geldt voor alle faciliteiten, de bereiding, productpresentatie en de benadering van het publiek.

DE KRACHT VAN LANDELIJKE SPREIDING

In onze Test Centres kunt u grote groepen ontvangen. Onze onderzoekslocaties zijn dagelijks beschikbaar - ook in de avonden (werkenden) en in het weekend. Om een optimaal beeld van de consument te krijgen. Dankzij het gebruik van tablets, laptops en dashboards is het mogelijk om binnen 24 uur de eerste resultaten in huis te hebben. Waarmee u direct verder kunt met uw productoptimalisatie.

NIET DUURDER, WEL VEEL BETER

Op onze Test Centres is naast gestandaardiseerd smaakonderzoek iedere vorm van onderzoek-op-maat uit te voeren. Alles is mogelijk. Denk hierbij aan: receptuuronderzoek, prijsmetingen, verpakkingsonderzoek of (aanvullende) Neuro Research (Facial Coding, Eye Tracking).

• Uw onderzoek altijd op 3 eigen locaties, of meer
• Snel, volledig gecontroleerd en budget-wise
• Optimale spreiding voor dezelfde prijs als onderzoek op 1 locatie

Wij bieden u ook de mogelijkheid om online consumentenpanels in te zetten. Bijvoorbeeld om specifieke groepen consumenten uit te nodigen. Of uw producten in-home bij consumenten te laten testen.

CONTACT

Wilt u meer informatie, ideeën bespreken of eens sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem dan contact op met:

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362        Bekijk presentatie op Slideshare                Bekijk meer op onze website

 

download de presentatie Test Centres  Bekijk presentatie op Slideshare