Customer Journey

 

customer journey Probiblio

Binnenkort starten we voor Probiblio een SELF-i® onderzoek. Probiblio is de winnaar van onze MIE 2016 actie en heeft een gratis SELF-i® pilot gewonnen. Probiblio is dienstverlener voor de openbare bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland. Binnenkort meer over deze pilot.

customer journey Schiphol

Op de luchthaven verzorgen wij o.a. F2F® onderzoek als onderdeel van een global study onder vertrekkende passagiers: zij worden bij de gate geïnterviewd. Daarnaast zijn er doorlopend interviews naar winkelbeleving op Schiphol Plaza.

customer journey Retail

Voor AS Watson voeren we instore onderzoek uit, de klantbeleving op het ervaringsmoment staat centraal. Ook hier vindt de datacollectie plaats op onze speciale tablets.

Online onderzoek

Een online onderzoek in opdracht van onze nieuwe klant Statconsult is net afgerond. In ZEYIO®, ons online consumentenpanel, liep een kort onderzoek naar een reclameposter. De deelnemers stelden verder hun Top 5 samen, van tv-zender tot supermarkt. Klik HIER voor de voorkeuren.

Voor Opkikker

In opdracht van Stichting Opkikker voeren wij deze maand weer een groot naamsbekendheid onderzoek uit voor dit goede doel. Uiteraard in het kader van sponsoring/MVO.

Uw proefproject

Face-to-face onderzoek, smaak & test labs, neuro research, online panels en zelf-interviewings. Onze nieuwe generatie onderzoeken (Impliciet en Expliciet) staan voor ongekende mogelijkheden op o.a. FMCG, food, retail, marcom, hospitality en mobility.

√ Van smaak, productvarianten, (om)verpakking, kleuren, displays, schapformule, reis- en verblijfservaring tot winkelbeleving, billboard, commercial, site, banners en apps.

√ Op één locatie, in alle vestigingen, onderweg van A naar B, of op onze zeven landelijk gespreide test centres. Welke mogelijkheden ziet u?

CONTACT

Bel vandaag voor uw proef, pilot of project.

Mobiel Centre Marktonderzoek
Harm Weber
tel. 036 531 46 04
harm.weber@mobielcentre.nl

Mobiel Centre Marktonderzoek
Hanneke Sluijter
tel. 036 531 46 04
hanneke.sluijter@mobielcentre.nl

 

ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362
Onbepaald