Smaak en CATI update • augustus 2016 - nr. 60

SAMR

Als preferred supplier van SAMR, SmartAgent MarketResponse te Leusden, worden onze datacollectie tools voortaan grootschalig ingezet. De verschillende Customer-onderzoeken voeren wij uit op ons hoofdkantoor in Almere.

JUMBO INNOVATIE LAB

Het Testlab op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel krijgt een nieuw vervolg. Nu als Innovatie Lab. Hier zijn wij o.a. verantwoordelijk voor de hard- en software. En zorgen we voor geavanceerde dashboards. Om productinnovaties te beoordelen en direct aan te kunnen passen.

COCA COLA

Op dit moment voeren we twee face-to-face onderzoeken uit die plaatsvinden in de Customer Journey: in een pretpark en in-store. Door direct te meten op het daadwerkelijke moment van beleven in de werkelijke fysieke omgeving leveren deze onderzoeken essentiële data op.

SMAAK & PRODUCT

Via onze Test Centres werd een producttest voor pizza’s uitgezet. En momenteel loopt er een mayonaise onderzoek, ook onder honderden consumenten. De Test Centres zijn uniform ingericht, efficiënt en landelijk gespreid. Hierdoor ontstaat er budget-wise een veel beter beeld van de consumentenvoorkeur.

• CATI UPDATE

Steeds meer merken en collega-bureaus maken gebruik van onze Calling Services. Ons hoofdkantoor heeft een eigen belunit met 30 call seats waar doorlopend telefonische enquêtes afgenomen worden. Bijvoorbeeld voor het toonaangevende EPSI instituut. Mobiel Centre Marktonderzoek brengt CATI naar het hoogste niveau: meer inzicht met minder kosten.

√ Al 40.000 CATI manuren geboekt voor 2017
√ Wilt u meer weten over onze CATI mogelijkheden, samenwerking en innovatie?

CONTACT

Wilt u meer informatie, ideeën bespreken of eens sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem dan contact op met:

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

       

ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362        Bekijk presentatie op Slideshare                Bekijk meer op onze website

download de presentatie Test Centres