Onderzoek op locatie • mei 2016 - nr. 57 Special Edition

Testlab Jumbo

START TESTLAB

Het Testlab voor Jumbo Supermarkten is weer opgestart. Op het hoofdkantoor in Veghel vinden o.a. smaakonderzoeken plaats. Wij verzorgen de respondentwerving/selectie, uitvoering blinde producttesten en het opleveren van de data in factsheets.

EXPERIENCE

Voor event-meting kunt u altijd onze interviewteams inzetten. Zij enquêteren, tellen of registreren het (echte) gedrag van uw bezoekers. Van de aankomst, aankoopkeuzes tot satisfiers en waardering. Ons trackrecord: Horecava, Vakantiebeurs, North Sea Jazz, evenementen monitor Almere City Marketing en nog véél meer festivals.

24/7 KLANTBELEVING

Op Schiphol hebben wij een eigen thuisbasis. Continu onderzoek op locatie, daadwerkelijk op het belevingsmoment. Dus waar dan ook: u kunt bij ons terecht. Voor Parkeermonitoren, mysterie shopping, check-in enquêtes tot aan VIP-room interviews.

CONTACT

Bent u op zoek naar beslissende inzichten om uw (product)innovaties verder te brengen? Wilt u ook eens sparren over ONDERZOEK OP LOCATIE? Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met:

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362        Bekijk presentatie op Slideshare                Bekijk meer op onze website

 

  download de presentatie Test Centres