Landelijk gespreid onderzoek • september 2017 - nr. 72

ALTIJD EEN OPTIMALE SCORE

Onze tests zijn 100% gericht en exclusief voor u. Uw onderzoek maakt geen deel uit van verzamelonderzoek of combinaties die de tests beïnvloeden. Bij ons is ieder onderzoek uniek. De teams van Mobiel Centre Marktonderzoek verzorgen uiteenlopende sensorische onderzoeken. Als u specifieke (smaak)tests zoekt, bieden wij u de toonaangevende en betaalbare oplossingen.

WAT DE KLANT DENKT

Een beter beeld van de Nederlandse consument: er zijn door het hele land verschillen in smaak en voorkeur! Daarom testen wij altijd op drie (of meer) locaties. Wij doen dit onder consumenten die wij voor u benaderen. Met (sensorisch) geschoolde medewerkers, die volledig onder supervisie staan.

√ U kunt kiezen voor onze Test Centres, die hiervoor speciaal zijn ingericht. Of, wij houden de onderzoeken in het Smaakcentrum op ons hoofdkantoor in Almere.

√ Ieder onderzoek is van A tot Z gecontroleerd. En op iedere locatie zijn de condities volledig uniform. Dat geldt voor alle faciliteiten, de bereiding, productpresentatie en de benadering van het publiek. Van de ontvangst tot onderzoeksrouting, maar ook licht, omgevingsomstandigheden en identieke, afgeschermde onderzoeksplaatsen.

• Uw onderzoek altijd op 3 eigen locaties, of meer
• Snel, volledig gecontroleerd en budget-wise
• Optimale spreiding voor dezelfde prijs als onderzoek op 1 locatie

klik hier voor de presentatie Test Centres

WIJ ZIJN ER VOOR U

Iedere vorm van onderzoek-op-maat is bij ons mogelijk. Landelijk gespreid, dubbelblind, in expliciete groepen, telefonisch, online, met tablets, face-to-face of met zelfinterviewing. U kunt meer informatie genereren én kosten besparen op uw onderzoek. Op uw locatie(s), in onze Test Centres of bijvoorbeeld in-home bij uw klant.

Ook uw organisatie kan een voorsprong nemen aan de hand van unieke inzichten. Wij onderzoeken voor u wat de consument precies ervaart in de customer journey. Door te meten op het exacte moment van beleving.

Bij ons kunt u exclusief en betaalbaar ieder soort marktonderzoek laten uitvoeren. Groot of klein. Ad-hoc of continu. Uw vraag wordt beantwoord.

CONTACT

Wilt u meer informatie of ideeën bespreken voor uw organisatie?
Neem dan contact op met:

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

Lid ESOMAR • MarktOnderzoekAssociatie • Research Keurmerkgroep
PvKO (Platform voor Klantgericht Ondernemen) • Floriade Business Club
ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362