Optimaal marktonderzoek: landelijk gespreid

1 april 2016 14:27 | bron: foodpro

 

U bent verantwoordelijk voor een nieuw food concept? Of wilt u bestaande producten vergelijken? U zoekt inzichten voor receptuuraanpassing? Of heeft u snel gegevens over smaakwaardering nodig…

Bij Mobiel Centre Marktonderzoek kunt u iedere vorm van product-, concept- en smaakonderzoek onderbrengen. Onderzoek dat altijd op drie (of meer) landelijk gespreide Test Centres wordt uitgevoerd.

Er zijn door het hele land verschillen in smaak en voorkeur, daarom testen wij altijd op drie (of meer) locaties. Wij doen dit exclusief voor u. Onder consumenten die wij voor u benaderen. Op eigen Test Centres die speciaal zijn ingericht voor dit soort onderzoeken.

Wij zijn het grootste, onafhankelijke marktonderzoekbureau ìn het veld. Al meer dan dertig jaar. Wij werken voor u op locaties door heel Nederland.

• Uw onderzoek altijd op 3 Test Centres, of meer

• Snel, volledig gecontroleerd en budget-wise

• Optimale spreiding voor dezelfde prijs als onderzoek op 1 locatie

Met Mobiel Centre Marktonderzoek beschikt u over 3 grote Test Centres. In Almere, Utrecht en Eindhoven. Ook zijn er Test Centres in Breda, Groningen en Hilversum. Daarnaast hebben we een kantoor en een onderzoeksteam op Amsterdam Airport Schiphol.

In ons hoofdkantoor aan de Markerkant in Almere is een proeflokaal, onderzoeksruimte en een bel-unit ingericht. Bij het hoofdkantoor is het logistieke centrum gevestigd. Bijvoorbeeld voor het koelen en ompakken van producten en het vervoeren van testproducten van A naar B.

Op onze Test Centres is naast gestandaardiseerd smaakonderzoek iedere vorm van onderzoek-op-maat uit te voeren. Alles is mogelijk. Denk hierbij aan: receptuuronderzoek, prijsmetingen, verpakkingsonderzoek of (aanvullende) Neuro Research (Facial Coding, Eye Tracking).

Wij bieden u ook de mogelijkheid om online consumentenpanels in te zetten. Bijvoorbeeld om specifieke groepen consumenten uit te nodigen. Of uw producten in-home bij consumenten te laten testen.

Marktonderzoek in o.a. België, Frankrijk en Duitsland behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn lid van ESOMAR, de MarktOnderzoekAssociatie en de Research Keurmerkgroep en zijn ISO-genormeerd 20252:2012 • 9001:2008 • 26362:2009.

Wij werken o.a. in opdracht van:

Albert Heijn, HEMA, NS Retail, Etos, MAKRO, Sligro, Schiphol Group en Jumbo

Coca-Cola, Remia, FrieslandCampina, Smilde Foods, Vezet, Nestlé, Intertaste, Van der Meulen, A-ware Bouter Cheese, Banketgroep, Sara Lee, Pharma Source, Heineken, Johma en Hellema Hallum.

Wilt u meer informatie, ideeën bespreken of eens sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

www.mobielcentre.nl

info@mobielcentre.nl

t. 036 - 53 14 604

Harm Weber, Hanneke Sluijter of Laurids Nissen.

Klik hier voor de presentatie Voor een beter beeld van de consument of klik hier voor meer informatie over landelijke gespreide Test Centres.

Undefined