Mobiel Centre

Mobiel Centre staat voor Veldwerk+. Wij zijn de marktleider in face-to-face onderzoek in Nederland. De hoogste standaard en full-service, altijd budget-wise en flexibel.
 
We zorgen voor de strategie en de uitvoering van het veldwerk. Maar ook voor het verwerken van de gegevens en de vorming van de data. Van rapportvorm tot real-time dashboards. Dit complete aanbod en de meest valide gegevens, in combinatie met onze beproefde en bewezen aanpak, is de Veldwerk+ methode. 
 
Mobiel Centre is er voor grote en kleine opdrachtgevers en projecten. Voor profit en non-profit organisaties. We onderhouden een duurzame relatie met onze accounts, zijn betrokken bij de brancheorganisaties en werken samen met en voor verschillende marktonderzoeksbureaus en experts in binnen- en buitenland.
 
Het succes van Mobiel Centre is de solide benadering van high-end veldwerkonderzoek. In de juiste mix samengesteld voor iedere opdracht. Bijvoorbeeld met F2F® interviewing op onze Test Centres of in de vorm van mobiele teams tijdens evenementen, mystery shopping of tellingen. Maar ook vanuit ons online consumentenpanel ZEYIO® (face-to-face geworven respondenten) dat is verrijkt met Mentality™ profielen van collega-bureau Motivaction. Of, met belevingsonderzoek SELF-i aan de hand van zelf-interviewing door respondenten, meten in de customer journey: op de juiste plaats - op het juiste moment. Bij het winkelschap, tijdens een evenement, adviesgesprek of winkel-exit.
 
• expertise voor strakke aansturing en monitoring
(centraal hoofdkantoor en supervisors ter plaatse)
• zeven, landelijk gespreide test centres
(ook voor smaak- en producttesten met grotere groepen respondenten)
• grootste en flexibele bestand interviewers
(getraind en gemotiveerd)
• innovatie met eigen R&D
(sensory & tracking tools, scanning-technologie, webapplicaties en servers)
• in-home equipment
(reprostraat, wagenpark, tablets, smart phones, feedback points, platforms)
• ervaring in het opzetten en uitvoeren van internationale datacollectie
(datacollectie-applicatie en protocollen)
 
Undefined