Marktonderzoek, optimaal in alle soorten en smaken

 

Wilt u vergelijkend smaakonderzoek doen? Een productverbetering toepassen? Schapmetingen uitvoeren? Passanten interviewen? Of uw service en klanttevredenheid monitoren? U kunt met Mobiel Centre iedere vorm van marktonderzoek (impliciet en expliciet) snel en budget-wise aanpakken.

Er zijn door het hele land verschillen in smaak en voorkeur, daarom testen wij in de basis op meerdere locaties. Op drie (of meer) landelijk gespreide Test Centres, bij uw filialen, op gebruiksmomenten in de customer journey of thuis bij de consumenten. Lees meer over de mogelijkheden!

Uw score en kansen

Kijk en vergelijk. Hoe scoort uw product of range t.o.v. uw concurrenten? Welke aspecten van het product zijn aan te passen? Hoe is de receptuur te verbeteren? Vergelijkend smaakonderzoek kan dit voor u duidelijk maken. Maar, er is meer te ontdekken.

Instore onderzoek

Voor diverse foodmerken, FMCG en retailers verzorgen we dagelijks door heel Nederland marktonderzoek. Bijvoorbeeld instore onderzoek, om te meten op het daadwerkelijke moment van beleven in de echte, fysieke omgeving.

Interviews of zelfbediening

Instore meten, kan met interviewers die 1-op-1 gesprekken aangaan. Of bijvoorbeeld met feedbackzuilen: uw consument interviewt zichzelf. Mobiel Centre Marktonderzoek is daarmee ook instore toonaangevend - u beschikt als beslisser automatisch over de juiste gegevens.

Neuro Research

Dat geldt ook voor uw scores qua verpakking, op het schap of in reclame-uiting. U komt tot nieuwe inzichten aan de hand van ons Neuro Research. Duik in het brein van de consument, meet het effect van o.a. designs, campagnes, reclame, usability en schapopstellingen.

Uw pilot of proefproject

Kortom, naast smaak-, product- en concepttesten kunt u met ons dus ook innoveren op instore en neuro. Van receptuuronderzoek, klanttevredenheid prijsmetingen, tellingen, consumentenpanels, verpakkingsonderzoek tot (aanvullende) Facial Coding en Eye Tracking. Voor alle soorten en smaken marktonderzoek.

Wilt u de mogelijkheden proeven?

Neem dan contact met ons op.

 

 

Harm Weber
e-mail

Hanneke Sluijter
e-mail

Laurids Nissen
e-mail

 

ISO 9001:2008 • ISO 20252 • ISO 26362

 

download presentatie Test Centres

 

Undefined